Autorijles volgen in Wierden? | Rijschool Mouw

Woon je in de omgeving van Wierden en wil jij je rijbewijs halen door middel van een persoonlijke manier van lesgeven? Bij Rijschool Mouw heb je mogelijkheid om te lessen in Wierden en omstreken. Wij hechtten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid en onze manier van lesgeven heeft ervoor gezorgd dat veel van onze klanten al met vlag en wimpel hun rijbewijs hebben gehaald. Dankzij onze intensieve manier van begeleiding en lesgeven bereiden wij je optimaal voor op je rijexamen. Wij weten als geen ander dat deelnemen in het verkeer de afgelopen jaren ingewikkelder is geworden en dat is terug te zien in het rijexamen. Tijdens onze rijlessen in Wierden leggen we je uit hoe je op een verantwoorde manier moet rijden in het verkeer. Een groot voordeel van rijles bij Rijschool Mouw is dat je ook in de avonduren en in het weekend op zaterdag bij ons terecht kunt. Wel raden we je aan om het grootste gedeelte van je rijlessen te volgen op reguliere werkdagen, omdat dit het beste overeenkomt met de situatie waar je mee te maken krijgt tijdens het praktijkexamen.

Rijschool Wierden

Ben je op zoek naar betrouwbare en betaalbare rijschool in de omgeving van Wierden? Bij Rijschool Mouw zijn er geen wachttijden en kun je direct beginnen met lessen. Je kunt bij ons zelf kiezen bij welke instructeur je wilt lessen. Eduard Mouw is al sinds 1988 je betrouwbare rijles instructeur in Wierden en omgeving. Sinds 2012 is zijn dochter Anne Marije ook gecertificeerd rijinstructeur en is er ook de mogelijkheid om bij haar te lessen. De autorijles in Wierden wordt gegeven in 2 geschikte lesauto’s, de Renault Clio en de Opel Astra. Vind jij het belangrijk om rijles te krijgen in een goede auto en van een instructeur waar je je op je gemak bij voelt? Neem dan nu contact op met Rijschool Mouw. Wij hebben ook diverse pakketten waar je gebruik van kunt maken waardoor je vooraf duidelijkheid hebt over de kosten van je rijbewijs. Natuurlijk kan je ook voor losse lessen bij ons terecht als je dit gemakkelijker vindt.

Vroeg beginnen met lessen

Tegenwoordig is het mogelijk om al vanaf 16,5 jaar te starten met je rijbewijs en wanneer je 17 wordt mag je al op voor je rijbewijs B. Als je jouw rijbewijs hebt behaald dan mag je onder begeleiding van een ervaren bestuurder de weg op. Bij onze rijschool kan je dus ook vanaf 16,5 jaar in Wierden autorijles volgen. Wil je snel je rijbewijs behalen zodat je zo spoedig mogelijk de weg op kunt? Bij onze rijschool heb je de mogelijkheid om rijlessen in blokuren te volgen waardoor je het autorijden sneller leert. Je verliest geen tijd en kunt telkens verder waar je gebleven was want je krijgt les van een vaste rijles instructeur. Snel en effectief je rijbewijs halen in een omgeving waar je je op je gemak voelt doe je bij Rijschool Mouw. 

Meer info over onze pakketten

Wij nemen graag contact met jou op

of bel naar 0548 - 52 00 28