Autorijschool Mouw te Rijssen

‘Even’ je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. De risico’s in het verkeer zijn gegroeid. Het verkeer is ingewikkelder, dus het examen óók. En daar willen wij je op voorbereiden tijdens je opleiding.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben dan ook een tevreden klantenkring opgebouwd en al velen aan een rijbewijs geholpen. Het grootste gedeelte van onze leerlingen komt via mond-tot-mond reclame. Met onze persoonlijke, intensieve manier van begeleiding en lesgeven zorgen wij er voor dat je optimaal presteert op je examen.

Rijles instructeurs

Je mag zelf kiezen bij welke instructeur je lest, bij Eduard of Anne Marije. Sinds april 2012 doet ook de dochter Anne Marije mee. We kunnen nu in overleg makkelijker wisselen van auto/instructeur. Anne Marije heeft voordeel van haar SPW-opleiding en heeft haar rij-opleiding gevolgd bij het opleidings instituut van rijschool Kruydenberg uit Borne, die ook de bijscholing/vervolgopleidingen verzorgd voor de rijscholen uit de buurt.

Meer info over onze pakketten

Wij nemen graag contact met jou op

of bel naar 0548 - 52 00 28

‘Even’ je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. De risico’s in het verkeer zijn gegroeid. Het verkeer is ingewikkelder, dus het examen óók.