Rijlessen bij Rijschool Mouw

Het tempo waarmee jij je rijbewijs haalt, bepaal je bij ons helemaal zelf. Je kunt wekelijks een uurtje rijlessen nemen, een spoedcursus volgen en alles wat er tussenin zit. Wil je snel je rijbewijs? Kies dan voor 1 of meerdere dubbele lesuren (blokuren) per week. Zo gaat er minder tijd verloren aan het ‘er weer inkomen’ en blijven de aangeleerde handelingen beter in het geheugen. Zo haal je dus sneller en effectiever je rijbewijs.

Probeer zoveel mogelijk door de week en overdag rijles te nemen. Door de grote verkeersdrukte krijg je het benodigde verkeersinzicht. We zullen dan ook samen met jou kijken hoe we dat zo goed mogelijk kunnen afstemmen. Lukt dat niet, geen nood. Bij ons kun je ook ‘s avonds en op zaterdagochtend rijlessen. Wij verkwisten jouw tijd en geld niet aan het aanleren van handelingen die je al kunt. Heb je al enige ervaring in schakelen, dan gaan we daar niet onnodige tijd in stoppen. Ook verlies je geen tijd doordat je les krijgt van een vaste rijles instructeur. Die weet precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Ook halen we geen andere leerlingen op of brengen deze naar huis. Je lest alleen de volle tijd.


Rijles instructeurs

Je mag zelf kiezen bij welke instructeur je lest, bij Eduard of Anne Marije

Lesauto's

De lessen worden gegeven in een Renault Clio, voorzien van een stille, soepele 4 cilinder dieselmotor. Deze auto heeft alles wat voor de les nodig is, compact, makkelijk en snel om alle handelingen, zoals invoegen/inhalen veilig te kunnen uitvoeren. Deze auto heeft een zeer licht en makkelijk bedienbare koppeling.

De Opel Astra heeft een duidelijke eigen stijl. In een tijdperk waarin conformisme de boventoon voert, stelt hij zijn eigen normen. Zijn design kenmerkt zich door souplesse, flair en onverzettelijkheid. Een makkelijke zeer sterke dieselmotor die voor beginnende bestuurder een ideale combinatie is, de auto is direct en makkelijk en snel te bedienen. De auto doet precies wat jij doet.

Wij hechten veel waarde aan makkelijke, bijzondere lesauto,s en investeren dat ook door een Opel Astra  en een Reaualt Clio aan te bieden. 

Wij hebben de auto‘s ook voor de hobby en hebben veel geïnvensteerd in uitvoering/veiligheidssystemen en uitstraling, terwijl de lesprijs zeer scherp is gebleven, ook na de verplichte BTW-verhoging.

Lestijden bij Rijschool Mouw

Bij ons kun je overdag en ‘s avonds én op zaterdagmorgen rijlessen volgen. Om je lessen zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het praktijkexamen, adviseren wij je om deze zoveel mogelijk te volgen op reguliere werkdagen. In de avonduren en op zaterdag is er minder en ander verkeer dan overdag.

Bij ons geen rook -, koffiepauze, geen camera‘s maar een intensieve opleiding voor een veilige en zelfstandige weggebruik(st)er.

Rijschool Mouw, dé rijschool uit Rijssen en omgeving.

Meer info over onze pakketten

Wij nemen graag contact met jou op

of bel naar 0548 - 52 00 28

‘Even’ je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. De risico’s in het verkeer zijn gegroeid. Het verkeer is ingewikkelder, dus het examen óók.